Ништо не е исто со Левица во Парламентот!

Борислав Крмов

За прв пат после 91 година, македонската држава има вистински народни избраници, кои цврсто стојат во одбрана на националните интереси!

Народни избраници кои работат за интересите на македонскиот народ и не слугуваат на бирократите од Брисел и Вашингтон.

НеЗаУставниИзмени
УставнитеПромениСеПредавство


Борислав Крмов – Пратеник од Левица

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ