Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  Тетово во „зелената“ боја на ДУИ

  ДУИ на следните локални избори влегуваат со порака дека мора да се менуваат и да се адаптираат на новите времиња т.е. да бидат про-ЗЕЛЕНА партија.

  Па така во борбата за Тетово влегуваат со чудни пресврти во политиката на нивното работење „стремејќи се за еколошка правда и квалитетен живот“.

  Оваа лажливост и дволичност на ДУИ конечно треба да предизвика решително и масовно вртење грб од страна на тетовчани, кои со години наназад лесно можат да ја прочитаат „зелената“ игра на Ахмети и неговата миленичка Теута.

  Овој „зелен“ исчекор на ДУИ може само да биде судбински фатален токму за тетовчани.

  ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА – ЛО ТЕТОВО
  07 јули, 2021

  Најнови објави