(Видео) Крмов: Бугарските државници да се поклонат пред споменикот во Ваташа

Борислав Крмов Само Вистина

,,Зоран Заев е меѓу првите градоначалници кој го почна трендот на брусење на споменици каде пишува бугарски фашистички окупатор. Ние сме за реципроцитет и ако бугарската држава е навистина искрена, тогаш треба да се почне со поклонување на бугарските државници, да речеме, пред споменикот на Ваташа.” – Борислав Крмов на Канал 5 во емисијата „Само Вистина”.

 

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ