(Видео) ИНТЕРВЈУ НА ДИМОСКИ ЗА КАНАЛ 5: Покрај ветувањето на политичките партии, бетонизацијата на Карпош продолжува

Мартин Димоски Левица Карпош
„Да бидам искрен помалку сме изненадени од исходот од вчерашното гласање особено поради фактот што само пред два месеци, истите тие политички партии, за време на кампањата во рамките на локалните избори ветуваа дека ќе стават стоп на бетонизацијата на Карпош, но два месеци подоцна гледаме како истите тие советници, истите тие носители на листи гласаат спротивно на интересите на жителите на Карпош. Зошто беше гласањето такво не можам да дадам информација зошто не го знам мотивот на тие советници, но она што со сигурност го знам е дека тие не се водени од интересите на карпошани“
Во продолжение изјавата на Мартин Димоски за Канал 5 Телевизија

ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА – ЛО КАРПОШ
15 декември, 2021

Loading

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ