Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

- Advertisement -spot_img

AUTHOR NAME

Круме Богоевски - Кавадарци

10 ПОСТОВИ
0 КОМЕНТАРИ

Граѓаните на Општина Кисела Вода имаат право да знаат каде одат нивните пари

Општината е сервис на граѓаните и како институција е задолжена да работи чесно и домаќински со финансиите на граѓаните, да ги апсолвира и решава...

Апасиев: Само Левица се бори против неофашистичките клубови

„Имате 40 невладини организации финансирани од тајни служби на Бугарија. Знаете дека Комисија за спречување на дискриминација е преплавена од претставки? За било каков статус...

Апасиев: Ако нема референдум ќе има блокада на собранието

„Првото наше блокирање беше со Законот за државјанство, кој ние ефективно го блокиравме. Тоа беше Филибастер со зборување, каде што јас зборував долго на Комисија...

Крмов: Пендаровски говори глупости – нека докаже дека Левица е финансирана од странство

🔴 Дел од гостувањето на пратеникот од Левица во, Борислав Крмов во Сител, 17.09.2022 г. ,,Претседателот Пендаровски имаше изјава, и тоа во пишан медиум ,...

Крмов: Заедничкото чествување со Бугарија е нивната максима „Еден народ две држави“

🔴 Дел од гостувањето на пратеникот на Левица - Борислав Крмов, во вестите на ТВ Сител, 17.09.2022. „Ако веќе збориме за заедничко чествување на историски...

Алити преку балансерот дополнително ја партизира администрацијата

Министерот за информатичко општество и администрација, Адмирим Алити изработи нов балансер кој не ги следи прописите од законите, па така наместо да се предвидуваат...

Latest news

- Advertisement -spot_img