Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More
  - Advertisement -

  AUTHOR NAME

  Левица

  1179 ПОСТОВИ
  0 КОМЕНТАРИ

  Граѓаните да не подлегнуваат на националистичката реторика од страна на неодговорните политичари | Qytetarët të mos bien në retorikën nacionaliste nga politikanët e papërgjegjshëm

  Борбата против национализмот е суштинска вредност и заложба на Левица. Затоа, не можеме да останеме неми на говорите на политичарите кои се полни со...

  Има решение за политичката криза!

  Навидум нерешливата политичка криза, која се заканува да предизвика тешки последици по нашето општество, може да се надмине. Единствено е потребна политичка волја кај...

  МАНИФЕСТ НА ОБЕСПРАВЕНИТЕ И ОСИРОМАШЕНИТЕ ГРАЃАНИ

  Македонското општество веќе 26 години пропаѓа, а одговорноста за распадот е кај криминалните политички и бизнис елити. Во последните неколку години се повеќе паѓаат...

  Левица силно го осудува кукавичкиот и вандалски напад врз новинарите!

  Левица силно го осудува нападот на новинарите од кои го следеа протестот на неформалната иницијатива “За заедничка Македонија”. Физичкиот напад врз новинарите od a1on.mk...

  Социјална платформа | Platforma sociale

  Во овој период на формирање влада по изборите, сведоци сме, по кој знае кој пат, како некои политичари, за ситни партиски пресметки, си земаат...

  Нема да нè натерате да скршнеме!

  Повеќе од очигледно е дека Левица им боде очи на многу центри на моќ. Различна е, подемократска од сите останати, втемелена е врз принципи...

  Latest news

  - Advertisement -