Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

- Advertisement -

AUTHOR NAME

Левица

499 ПОСТОВИ
0 КОМЕНТАРИ

Поддршка од Левица до ОХРИД ЅОЅ!

Деновиве преку постови на социјалните мрежи Граѓанската иницијатива ОХРИД ЅОЅ упати драматични апели врска со закажувањето на Јавна расправа за предлог-измените на планот за...

ПРЕС – Додека народот тоне во сиромаштија, народните претставници пливаат во лој

Во вторник, 29  декември, во 11.30 часот Иницијативниот одбор на ЛЕВИЦА ќе одржи прес конференција во Жена парк, наспроти Собранието на Република Македонија. На...

Покана за прес – Средба со Комората на извршители

Денес во 13.30 часот Иницијативниот одбор на Левица ќе одржи прес конференција пред Комората на извршители на Република Македонија која се наоѓа на ул....

СООПШТЕНИЕ – Нарушување на универзитетската автономија

Левица најостро го осудува противуставниот и противзаконитиот упад на вооружените и униформирани безбедносни структури во автономната територија на најстариот Државен универзитет „Св. Кирил и...

СООПШТЕНИЕ – Левица ја прифаќа поканата од КИРМ

По одржаната прес-конференција на претставниците на Иницијативниот одбор за формирање на политичката партија „ЛЕВИЦА“, на ден 5 декември 2015 година, која предизвика огромен интерес...

Покана за прес – Да се запре со извршните одлуки и осиромашувањето на луѓето!

Во сабота, 5 декември, во 11.00 часот, Иницијативниот одбор на Левица ќе одржи прес конференција пред Комората на извршители на Македонија која се наоѓа...

Latest news

- Advertisement -