Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

- Advertisement -

AUTHOR NAME

Левица

549 ПОСТОВИ
0 КОМЕНТАРИ

СООПШТЕНИЕ – Левица ја прифаќа поканата од КИРМ

По одржаната прес-конференција на претставниците на Иницијативниот одбор за формирање на политичката партија „ЛЕВИЦА“, на ден 5 декември 2015 година, која предизвика огромен интерес...

Покана за прес – Да се запре со извршните одлуки и осиромашувањето на луѓето!

Во сабота, 5 декември, во 11.00 часот, Иницијативниот одбор на Левица ќе одржи прес конференција пред Комората на извршители на Македонија која се наоѓа...

Какви синдикати ни се потребни?

Најубавите денови се: Деновите кои сеуште не сме ги доживеале. (Назим Хикмет) Во една класична социолошка дефиниција синдикат е организација на работници која се залага за...

Покана за прес – УЈП да не затајува податоци за највисоките приходи

Во четврток, 26 ноември, во 12.30 часот Иницијативниот одбор на „Левица“ ќе одржи прес конференција пред Генералната дирекција на Управата за јавни приходи, која...

Одговори на прашањата од блогерот Киберкотле

Блогерот Киберкотле пред некој ден нè поздрави и ни постави неколку прашања. Неговиот текст може да се прочита на следниот линк. Уште еднаш му...

Реакција по повод т.н. „марш на ангелчињата“ во Битола

Република Македонија е секуларна држава според нејзиниот устав. Спроведувањето на религиска пропаганда во училиштата се коси со секуларната уставна определба на државата. Во оваа...

Latest news

- Advertisement -